Hvad får du ud af det

Hvad får du ud af et forløb hos mig

Din hjerne er dirigenten over din krop.

Når vi gerne vil have et vægttab, er det oftest fordi, der er noget ved os selv vi ikke er tilfredse med.  Det vi er utilfredse med, er oftest det eneste vi fokuserer på. Ergo går vi hele tiden rundt og er utilfredse.  Hader os selv.
Vi tror at hvis vi hader vores krop nok, ændrer den sig. Så bliver vi stærke nok til at gøre det der skal til, for at få en krop vi elsker.

Sådan er det bare ikke.

MAN KAN IKKE HADE SIG TIL EN KROP MAN ELSKER

Vi har alle prøvet er at være på kur. Så sulter vi, så tæller vi kalorier, så undgår vi kulhydrater, så faster vi, så må vi ikke få det vi gerne vil osv.
I de fleste tilfælde sker der det at:
I dagene inden kuren går i gang tænker vi: NU skal jeg bare spise, for det må jeg ikke de næste dage. (flere kilo at smide).
Det jeg ikke må få er nu dobbelt så interresant og dobbelt så svært at modstå.
Det bliver hurtigt kedeligt.
Når kuren er overstået. FEDT nu kan jeg spise igen. Og så spiser man løs, og gerne i det man under kuren ikke måtte få. (kilo på igen)
Den onde cirkel om og om igen.

Når du starter hos mig garantere jeg ikke et stort vægttab. Men jeg garanterer at du har fået redskaber til at nå dit mål. Redskaber som du kan tage frem og bruge igen og igen.
Jeg har hjulpet dig godt og grundigt i gang med en varig livsstilsændring, som er overskuelig og uden nogen “forbudte” ting.
Du kan herefter navigerer rundt i alle de sundhedstips vi dagligt bliver bombarderet med og vide hvad du skal lytte til og hvad du skal lade ligge.
Jeg lover du har fået bedre kontakt til din krop.
Jeg har rodet rundt i dit hoved og du har fundet ud af hvad der driver dig og hvordan du skal bruge det, til at nå dit mål.

DU HAR FUNDET BALANCEN MELLEM KOST, TRÆNING OG MINDSET

OG ER GODT PÅ VEJ TIL AT NÅ DIT MÅL…

 

JEG GARANTERER, DET BLIVER IKKE KEDELIGT